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Culinaryの求人 - 28 Job Positions Available

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28 / 1 - 20 求人
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY Prepare and cook food according to recipes, quality and presentation standards, and food prep checklists. Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food before use. Safely and appropriately use baking and measuring

Marriott International  2日前
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food. Wash and peel fresh fruits and vegetables. Weigh, measure, and mix ingredients. Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and

Marriott International  1日前
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY 日本語スキル必須 / Japanese language skill is a must. 受信したファックスを受け取り、適切な担当者やゲストに配布する。オフィス機器を正常な状態に保ち、サービス担当者に連絡してオフィス機器の問題を修正する。コンピューター、郵便、ファクシミリを使って情報や文書を送信する。キーボード、マウス、トラックボールを使用し、コンピュータデータベースに含まれる情報を入力、検索し、記録、ファイル、予約を更新し、ゲストからの問い合わせに回答する。コンピューター以外の標準的な事務機器を操作する。 従業員の採用、研修、スケジュール管理、評価、カウンセリング、懲戒、動機付け、コーチングにおいて経営陣を補佐し、公正な待遇の保証/オープンドア・ポリシーのプロセスのロールモデルおよび最初の窓口となる。同僚に援助を提供し、彼らが自分の仕事を理解していることを確認する。会社の方針と手順を守る。制服と身だしなみが清潔でプロフェッショナルであることを確認する。機密情報の秘密を守り、会社の資産を保護する。会社の基準に従ってすべてのゲストを歓迎し、レコグナイズし、ゲストのサービスニーズを予測して対処し、障害を持つ人々を支援し、ゲストに心からの謝意を示す。施設のサービスや特徴、営業時間に関するゲストの質問に答える。明瞭でプロフェッショナルな言葉遣いで他者と会話する。書面を正確かつ完全に準備・確認する。適切なエチケットで電話に応対する。他の従業員と良好な関係を築き、維持し、チームが共通の目標を達成できるようサポートし、他の従業員の懸念に耳を傾け、適切に対応する。重さ10ポンド以下の物を補助なしで移動、持ち上げ、運び、押し、引き、置く。監督者の要請に応じて、その他の妥当な職務を遂行する。 Receive and distribute incoming faxes to appropriate personnel and guests. Keep office equipment in working order and contact service representatives to correct problems with

Marriott International  1日前
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY Enter and retrieve information contained in computer databases using a keyboard, mouse, or trackball to update records, files, reservations, and answer inquiries from guests. Transmit information or documents using a computer, mail, or facsimile

Marriott International  1日前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Accountable for overall success of the daily kitchen operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Works to continually improve guest and employee satisfaction while

Marriott International  2時間前
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JOB SUMMARY Entry level management position that is responsible for the daily operations in Room Service. Position directs, trains and assists employees to follow standards in the delivery of food and beverage to guestrooms and hospitality

Marriott International  2日前
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JOB SUMMARY Position responsible for all the food and beverage operations, which includes all culinary, restaurant, beverage and room service operations. Oversees guest and employee satisfaction, maintaining standards and meeting or exceeding financial goals. Demonstrates knowledge and

Marriott International  2日前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Responsible for assisting in successfully executing all operations in the hotel Operations departments (may include Front Office, Business Center, Recreation/Health Club, Housekeeping, Food and Beverage/Culinary and Engineering/Maintenance) and managing staff. Strives to continually improve guest

Marriott International  2日前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Accountable for overall success of the daily kitchen operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Works to continually improve guest and employee satisfaction while

Marriott International  2日前
Tokyo American Club 求人

職種 正社員 職務明細 Seeking a highly motivated culinary professional to prepare pastries, desserts and various baked goods. Candidate will have creative freedom to make inspired seasonal menu items with access to the highest quality ingredients. If you

Tokyo American Club  12時間前
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JOB SUMMARY Responsible for bar/lounge daily shift operations and supervision of staff. Position assists with promoting the lounge, menu planning, maintains standards, assists servers on the floor during peak periods and manages property liquor inventories and

Marriott International  1日前
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JOB SUMMARY 日本語スキル必須 / Japanese language skill is a must. 担当エリアは、レストラン/バーおよびルームサービスが含まれる(該当する場合)。 日々のレストラン運営を監督し、メニュープランニングのアシスト、衛生基準の維持、食事のピーク時のフロアでのサーバーやホストをアシストする。 ゲストと従業員の満足度を継続的に向上させ、責任分野の財務パフォーマンスを最大化するよう努める。 目標達成のために必要なトレーニングを決定し計画を実行する。 Areas of responsibility include Restaurants/Bars and Room Service, if applicable. Supervises daily restaurant operations and assists with menu planning, maintains sanitation standards

Marriott International  1日前
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JOB SUMMARY 日本語スキル必須 / Japanese language skill is a must. バー・ラウンジの日常業務を担当するエントリーレベルの管理職。従業員がお客様にサービスを提供できるよう指導、トレーニング、サポートし、適切な基準が遵守されているか確認する。営業予算を維持しながら、お客様と従業員の満足度を確保することも含まれる。プロフェッショナルかつ一貫して、すべての法的義務を履行する責任を負う。必要に応じて他の店舗を手伝うことで、料飲・調理チームを強化する。 Entry level management position that is responsible for the daily operations in the Bar/Lounge. Position directs, trains and assists employees to serve guests and ensures

Marriott International  1日前
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JOB SUMMARY Exhibits culinary talents by personally performing tasks while assisting in leading the staff and managing all food related functions. Works to continually improve guest and employee satisfaction while maximizing the financial performance in all areas

Marriott International  1日前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Position responsible for assigned food and beverage/culinary operations. Oversees guest and employee satisfaction, maintaining standards and meeting or exceeding financial goals. CANDIDATE PROFILE Education and Experience • High school diploma or GED; 3 years experience

Marriott International  1日前
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JOB SUMMARY 日本語スキル必須 / Japanese language skill is a must. 日本語スキル必須 / Japanese language skill is a must. 日本語スキル必須 / Japanese language skill is a must. 日本語スキル必須 / Japanese language skill is a must. 日本語スキル必須 /

Marriott International  1日前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Accountable for the quality, consistency and production of the specialty restaurant kitchen. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Coordinates menus, purchasing, staffing and food

Marriott International  1日前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Assists in leading the property’s food and beverage/culinary operation, including Restaurants/Bars, Room Service, and Banquets/Catering, where applicable. Position oversees the development and implementation of departmental strategies and ensures implementation of the brand service strategy and

Marriott International  1日前
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JOB SUMMARY Manages all outlet operations and staff on a daily basis. Areas of responsibility include Restaurants/Bars and Room Service, banquets. As a department head, directs and works with the food and beverage/culinary management team and employees

Marriott International  1日前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Areas of responsibility include Restaurants/Bars and Room Service, if applicable. Supervises daily restaurant operations and assists with menu planning, maintains sanitation standards and assists servers and hosts on the floor during peak meal periods.

Marriott International  1日前

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