リファイン すべてリセット
ソート
職種
雇用主/採用担当者
掲載日
職種
所在地
雇用主/採用担当者
経験
すべてのフィルタ

Culinaryの求人 - 62 Job Positions Available

上位都市:
62 / 1 - 20 求人
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food. Wash and peel fresh fruits and vegetables. Weigh, measure, and mix ingredients. Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and

Marriott International  22日前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Accountable for the quality, consistency and production of the restaurant kitchen. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Coordinates menus, purchasing, staffing and food preparation

Marriott International  22日前
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food. Wash and peel fresh fruits and vegetables. Weigh, measure, and mix ingredients. Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and

Marriott International  15時間前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Exhibits culinary talents by personally performing tasks while assisting in leading the staff and managing all food related functions. Works to continually improve guest and employee satisfaction while maximizing the financial performance in all areas

Marriott International  21日前
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food logs.

Marriott International  19日前
SWISSOTEL 求人

Company Description Swissôtel Nankai Osaka is a deluxe hotel ideally located in the heart of Namba, Osaka’s most exciting entertainment, shopping and dining district. The hotel sits above Nankai Railway’s Namba Station offering direct train access

SWISSOTEL  19日前
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food. Wash and peel fresh fruits and vegetables. Weigh, measure, and mix ingredients. Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and

Marriott International  15時間前
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food. Wash and peel fresh fruits and vegetables. Weigh, measure, and mix ingredients. Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and

Marriott International  16時間前
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food logs.

Marriott International  15時間前
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY Maintain adherence to sanitation/health regulations and requirements. Meet with the Chef to review assignments, anticipate business levels, changes, and other information. Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food so that they

Marriott International  15時間前
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY 日本語スキル必須 / Japanese language skill is a must. 受信したファックスを受け取り、適切な担当者やゲストに配布する。オフィス機器を正常な状態に保ち、サービス担当者に連絡してオフィス機器の問題を修正する。コンピューター、郵便、ファクシミリを使って情報や文書を送信する。キーボード、マウス、トラックボールを使用し、コンピュータデータベースに含まれる情報を入力、検索し、記録、ファイル、予約を更新し、ゲストからの問い合わせに回答する。コンピューター以外の標準的な事務機器を操作する。 従業員の採用、研修、スケジュール管理、評価、カウンセリング、懲戒、動機付け、コーチングにおいて経営陣を補佐し、公正な待遇の保証/オープンドア・ポリシーのプロセスのロールモデルおよび最初の窓口となる。同僚に援助を提供し、彼らが自分の仕事を理解していることを確認する。会社の方針と手順を守る。制服と身だしなみが清潔でプロフェッショナルであることを確認する。機密情報の秘密を守り、会社の資産を保護する。会社の基準に従ってすべてのゲストを歓迎し、レコグナイズし、ゲストのサービスニーズを予測して対処し、障害を持つ人々を支援し、ゲストに心からの謝意を示す。施設のサービスや特徴、営業時間に関するゲストの質問に答える。明瞭でプロフェッショナルな言葉遣いで他者と会話する。書面を正確かつ完全に準備・確認する。適切なエチケットで電話に応対する。他の従業員と良好な関係を築き、維持し、チームが共通の目標を達成できるようサポートし、他の従業員の懸念に耳を傾け、適切に対応する。重さ10ポンド以下の物を補助なしで移動、持ち上げ、運び、押し、引き、置く。監督者の要請に応じて、その他の妥当な職務を遂行する。 Receive and distribute incoming faxes to appropriate personnel and guests. Keep office equipment in working order and contact service representatives to correct problems with

Marriott International  15時間前
Marriott International 求人

POSITION SUMMARY Enter and retrieve information contained in computer databases using a keyboard, mouse, or trackball to update records, files, reservations, and answer inquiries from guests. Transmit information or documents using a computer, mail, or facsimile

Marriott International  15時間前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Accountable for overall success of the daily kitchen operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Works to continually improve guest and employee satisfaction while

Marriott International  1日前
IHG 求人

世界100カ国・6,000カ所以上のホテルを展開するIHGグループのブランドの1つである、ホテルインディゴ。 様々な色と個性が混在するジャングルシティ渋谷の上空から、万華鏡のように変化するカルチャーをビビッドに照らし出します。 ホテルインディゴ東京渋谷は、クリエイティビティを刺激する渋谷カルチャーの発信地として、多様性を讃え、芸術性に溢れたこの街の魅力を館内のあちこちに散りばめ、アップデートされたホテル体験へとゲストを導きます。 業務内容 エグゼクティブシェフの指示のもと、パティシエとして、ブランド運営基準の範囲内で優れた製品とサービスを提供するために、効率的な運営に携わっていただきます。 具体的には、 ブランド基準に従って、デザート、パン、焼き菓子の準備、ベーキング、仕上げを監督します。 ペストリー/ベーカリーの新しいレシピとメニューアイテムを開発、テスト、およびコストアウトします。準備されたすべての製品の最新の正確なレシピと原価計算を維持します。 日々の業務の指示、仕事の計画・割り当てを行い、常に適切な人員を確保します。 チームをまとめ、指導や評価を通してチームメンバーの能力を高め、目指すべき業績や成長の目標を設定します。 必要に応じて人事関連の対応を提案または実行します。 各チームが目標に向かって前進できる素晴らしい職場環境を促進してください。 日々のコミュニケーションや他の部門との調整を通して、チームワークとサービスの質を高めるよう努めます。 応募資格 今回のポジションには必要な資格、技術スキル、および実績のあるラグジュアリーホテルでの同様の役割での経験が必要であり、次のものが含まれます。 調理の学位または免許。 少なくとも5年のシェフもしくはペストリーシェフとしての実務経験。 日常会話レベル以上の日本語および英語のスキル 少なくとも1年の管理職経験、またはそれに相当する教育 日本で就労可能な資格 理想的な人物像 チームメンバーをリスペクト出来る方 渋谷という土地に魅力を感じていただけ 福利厚生 120日、有給休暇(初年度は10日付与)、私傷病休暇(年間12日)、IHGグループ従業員割引制度、食事手当(10,500円/月)など、ホテルならではの福利厚生も充実しています。 個性や色が交差する渋谷らしく、様々なバックボーンを持つ方や多国籍な人材が活躍できる場所です。 ホテルレストラン出身者だけでなく、ホテルでの就業経験が無いスタッフもたくさん在籍しています。 働くスタッフ全員が自分らしく働くことができる、そんな環境を目指しています。 様々な人々やクリエイティブが交差するカルチャーの発信地として、日々変化を続けながらユニークで忘れらない体験をゲストへ提供するお手伝いをしていただきます。 日本にいながらも外国にいるような新鮮さを感じる環境で、臨機応変さが求められることもありますが、今までにない価値観を見出したり、新しいトレンドを創っていくような仕事を経験できます。 Duties and Responsibilities As Pastry Chef,

IHG  1日前

About Four Seasons: Four Seasons is powered by our people. We are a collective of individuals who crave to become better, to push ourselves to new heights and to treat each other as we wish to

Haleon  1日前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Functions as the strategic business leader of property operations and acts as General Manager in his/her absence. Areas of responsibility include Front Office, , Retail/Gift Shops, Recreation/Fitness Center, Housekeeping, Security/Loss Prevention, Engineering/Maintenance, Food and

Marriott International  15日前
Marriott International 求人

Accountable for the quality, consistency and production of the specialty restaurant kitchen. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Coordinates menus, purchasing, staffing and food preparation for

Marriott International  15時間前
Marriott International 求人

JOB SUMMARY Areas of responsibility include Restaurants/Bars and Room Service, if applicable. Supervises daily restaurant operations and assists with menu planning, maintains sanitation standards and assists servers and hosts on the floor during peak meal periods.

Marriott International  17日前
SWISSOTEL 求人

Company Description Swissôtel Nankai, Osaka is a deluxe hotel ideally located in the heart of Namba, Osaka’s most exciting entertainment, shopping and dining district. The hotel sits above Nankai Railway’s Namba Station offering direct train access

SWISSOTEL  19日前

Company Description Swissôtel Nankai, Osaka is a deluxe hotel ideally located in the heart of Namba, Osaka’s most exciting entertainment, shopping and dining district. The hotel sits above Nankai Railway’s Namba Station offering direct train access

AccorHotel  19日前

新しい機会を逃さないで!

確認メールの送信先

メールを確認し、リンクをクリックして求人情報の受信を開始します。

最新の求人情報を受け取ることができます。

culinary

次も興味があるかもしれません:

Chef

Human Resources

Sanitation

Japanese

Developmental

Food and Beverage

Performance Appraisal

Food Quality

Security policies

Security Policy

確認メールの送信先

メールを確認し、リンクをクリックして求人情報の受信を開始します。

すべてのフィルタ 申請する
ソート
職種
雇用主/採用担当者