Responsibilities Follow proper payroll and uniform procedures Assist in producing all bakery products for the hotel operation under the guidance of the Pastry Chef Demonstrate a good sense of aesthetics, decorating and producing product within the quality
With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smile and an exceptional experience, we offer...
NOTE: this position requires both Japanese and English proficiency. With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to...
A Commis Chef is responsible for preparing and presenting high quality dishes to deliver an excellent Guest and Member experience while consistently contributing to departmental targets. What will I be...
A Sous Chef will work closely with the Executive Chef to manage all aspects of the kitchen to deliver an excellent Guest and Member experience while managing food provisions, assisting...
With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smile and an exceptional experience, we offer...
With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smile and an exceptional experience, we offer...
An Executive Chef will build a reputation for the hotel by maintaining a talented and creative kitchen brigade, offering an innovation menu, and promising an exceptional culinary experience. What will...
シェフ・デ・パルティエとして、リーダーシップを発揮し、キッチンのオペレーションを円滑に機能させ、高品質な状態を維持いただきます。 ・キッチンのオペレーションが円滑に進むよう、食材の準備や調理を行う。 ・事前に決められたレシピやコストの基準を常に一定に維持する。 ・チームメンバーに対してトレーニング(技術指導)を行う。 ・チームメンバーが作った料理の質などを確認し、必要に応じて基準に満たすようサポートを行う。 ・キッチンの清潔さ、衛生状態、メンテナンスを確認・維持する。 As a Chef de partie, you would be responsible for showing leadership of a smooth running Culinary Operation and Maximize the highest level of...
【洋食調理 募集内容】 ヒルトン東京では、洋食調理職を募集します。Garde-Mangerキッチン(サラダ、前菜等冷製料理調理を担当)、メトロポリタングリル(ステーキハウス)メインキッチン、または宴会キッチンの配属となります。 先輩スタッフが指導しますので、経験が浅い方でも安心してご応募下さい。 主な仕事内容:調理業務、食材の管理、食材の発注 、下ごしらえ など 【求める要件】 調理経験2年以上 What will I be doing? As a Commis Chef, you are responsible for preparing and presenting high quality dishes to deliver an...
100を超える国と地域に数千のホテルを展開するヒルトンは、喜びの機会を無数に提供します。開かれたドアから歓迎の笑顔、そして特別な体験まで、私たちは毎年宿泊する何百万人もの旅行者に、決して忘れることのできない歓迎を提供しています。フラッグシップブランドのヒルトン・ホテルズ&リゾーツに加え、ウォルドーフ・アストリア、LXR、コンラッド、キャノピー、キュリオ・コレクション、ダブルツリー、ヒルトン・ガーデン・イン、ハンプトンなど、さまざまなブランド・ファミリーがあります。 グローバルな旅行が世界に与える影響を理解できる方は、ヒルトンのチームメンバーとして働くのに最適な人材かもしれません。なぜなら、ヒルトンでは、私たちがここにいる理由を決して忘れないからです:お客様、チームメンバー、そしてオーナーを同様に喜ばせること。 シェフ・ド・パルティは、標準的な手順、レシピ、写真、与えられた指示に従って調理を行い、チームメンバーのトレーニングにおいてスーシェフをサポートします。商品開発にも参加し、厨房のスムーズな運営を実現します。 仕事内容について シェフ・ド・パルティとして、以下の業務を最高水準で遂行する責任を負っていただきます。 標準的なレシピと手順に従い、ゲストとチームメンバーのために効率的、経済的、かつ衛生的に料理を用意する。 スーシェフを補佐し、日々の調理とプレゼンテーションの水準を維持する。 すべてのエリアとレストランにおいて、高品質の食品と飲料の企画、準備、およびセットアップを実施すること。 レシピ、スタンダード、プレーティングガイドをシームレスに扱うこと。 安全で健全な手順と確立されたFSMS基準に従って、清潔さと衛生を維持すること。 ホテル運営におけるすべてのHACCPの側面を維持する。 すべての設備、道具、機械を適切に使用する。 タスクがある場合、オフサイトイベントのために働く。 要請があれば、キッチン以外の場所での作業や仕事を完了する。 在庫管理のアシストをする。 ホテルの稼働率、イベント、予測、実績についての知識を持つ。 リクエストに応じたメニューの作成。 スチュワーディング部門と密接に連携し、高レベルの清潔さと紛失・破損の少なさを確保する。 あらゆるゲストのリクエストに効果的に対応する。 変化を学び、適応する。 チームメンバーやスーパーバイザーに対して、常にプロフェッショナルでポジティブな態度を保つ。 ホテルの規則とチームメンバーハンドブックを遵守し、自分の監督下にあるチームメンバーにも遵守させ、部門が円滑に運営されるようにすること。 厨房に関連するすべての生産物を調整し、組織化し、参加する。 アラカルトメニュー、日替わりメニュー、季節のスペシャルメニューの食材をチェックし、フォローアップする。 食材の品質と量をモニターし、最も経済的に食材を使用できるようにする。 チームメンバーが調理した料理の品質が要求水準を満たしているかを確認し、必要な調整を行う。 フードオペレーション全体を監視し、食材がタイムリーかつ正確に調理されていることを確認する。 ミッション、目標、部門全体の基準を達成するために、チームワークを理解し、実践し、推進する。 経営陣は、独自の判断で、事前の通知なしに本業務内容を変更する権利を有する。 その他、与えられた合理的な任務と責任を遂行する。...
With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smile and an exceptional experience, we offer...
With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smile and an exceptional experience, we offer...
With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smile and an exceptional experience, we offer...
With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smile and an exceptional experience, we offer...
Responsibilities Demonstrate a good sense of aesthetics, decorating and producing food products within the quality standard guidelines established by the hotel Work closely with standard recipes and presentations in order...
Main Responsibilities: Assist with organizing special events and special food promotions. Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to...
Responsibilities: Coordinates closely with the Executive Chef in determining quality and quantity of daily food products to be purchased and prepared. Informs the Executive Chef immediately for out of stock...
Responsibilities To follow proper uniform procedures. To run the day to day operations of the assigned kitchen section together with the CDP To ensure that mise-en-place are prepared freshly every...
Responsibilities Follow proper payroll and uniform procedures Assist in producing all pastry products for the hotel operation under the guidance of the Pastry Chef and Demonstrate a good sense of...